KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462110548
E-Posta gokhanozkul@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası http://kisisel.sdu.edu.tr/akademik/gokhanozkul
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ . 13.6.2003
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ . 14.1.2008
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 10.7.2013
İLGİ ALANLARI
Girişimcilik, Girişimcilik Teorileri, Girişimci Tipleri, Girişimsel Fırsat Tipleri, Büyüme Teorileri, Yenilik, Bölgesel Kalkınma, Finansal Ekonomi
  • Alanında özgün bilimsel kitap
  • 1 DULUPÇU, Murat Ali, SUNGUR, Onur, DEMİRGİL, Hakan, ŞENTÜRK, Canan, ÖZKUL, Gökhan ve SEZGİN, Aykut, (2007), Yenilik, İşbirliği ve Girişimcilik: Batı Akdeniz Bölgesi (Antalya-Burdur-Isparta, İBBS TR61) KOBİ'lerinin Tutumlarının Değerlendirilmesi, (Editörler: Murat Ali DULUPÇU ve Onur SUNGUR, TOBB Yayınları, Kasım 2007, Ankara.
  • Alanında diğer türlerde kitap
  • 1 DULUPÇU, Murat Ali, OKÇU, Murat, ÇARIKÇI, İlker Hüseyin, ÖZKUL, Gökhan, SUNGUR, Onur ve SEZGİN, Aykut, (2007), Bölgesel ve Sektörel Teşvik Kapsamında Isparta İli Üzerine Bir Değerlendirme, Stratejik Ön Çerçeve Raporu, ITSO, Ekim 2007, Isparta.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 "Girişimcilik Teorileri ve Girişimci Tipleri: Antalya-Burdur-Isparta İllerinde (İBBS Düzey 2 TR61 Bölgesinde) İmalat Sanayi KOBİ'lerindeki Girişimciler Üzerine Bir İnceleme", Danışman: Doç.Dr. Murat Ali DULUPÇU, 2008.
  • Doktora Tezi
  • 1 "Girişimsel Fırsat Tipleri ve Belirleyici Unsurları: Firma Büyüme Performansı ve Bölgesel Kalkınma Perspektifinde TR61 Bölgesi İmalat Sanayi Sektörü Üzerine Ampirik Bir Araştırma", Danışman: Prof.Dr. Murat Ali DULUPÇU, 2013.
  • Yönetiminde tamamlanan Yüksek Lisans Tezi
  • 1 AKGÜNEŞ, Ahmet Oğuz, (2014), “Makro Ekonomik Faktörlerin Bankacılık Sektörü Getirileri Üzerine Etkisi: Borsa İstanbul Örneği”, Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı, Isparta.
  • Uluslararası kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • 1 Avrupa Birliği Altıncı Çerçeve Programı (FP6) EURODITE, Priority 7 Theme 1.1.2., Integrated Project, "Regional Trajectories to the Knowledge Economy: A Dynamic Model", (Proposal/Contract No: 006187), Ortak Olarak Katılım (Partner), 2005-2009.
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • 1 “Girişimsel Fırsat Tipleri ve Belirleyici Unsurları: Firma Büyüme Performansı ve Bölgesel Kalkınma Perspektifinde TR61 Bölgesi İmalat Sanayi Sektörü Üzerine Ampirik Bir Araştırma”, Süleyman Demirel Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri (SDÜ-BAP), Doktora Projesi, Proje No:2907-D-11 Proje Yöneticisi: Prof.Dr. Murat Ali DULUPÇU, Isparta, 2011 – 2013.
  • 2 "Bölgesel Ölçekte İnovasyon: NUTS2 TR61 (Antalya-Isparta-Burdur) Düzeyi KOBİ'lerinin Rekabet Güçlerini Artırmak Amacıyla Bölgesel Bilgi Ağbağlaşma Düzeyi ile İnovasyon Süreçlerinin Analizi", Süleyman Demirel Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri (SDÜ-BAP), Proje Yöneticisi: Murat Ali DULUPÇU, Isparta, 2006-2007.
  • Uluslararası sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 Uluslarararsı Davraz Kongresi, 24-27 Eylül 2009, Süleyman Demirel Üniversitesi, Isparta.
  • Ulusal sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 Isparta Değerleri ve Değer Yaratma Potansiyeli Sempozyumları, Süleyman Demirel Üniversitesi, 26 Nisan-3 Mayıs 2010, Isparta.
  • Alanı ile ilgili olarak panel, konferans, seminer, açık oturum ve söyleşi gibi etkinliklerde konuşmacı yada panelist olarak görev yapmak
  • 1 ÖZKUL, Gökhan, "Küresel Sermaye Piyasası: Yararlı mı Yoksa Zararlı mı?", Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölüm Seminerleri Dizisi: 6, 29.06.2006, Isparta.
  • Alanında uluslararası bilimsel nitelikli ödül
  • 1 Uluslararası Davraz Kongresinde sunulan "Firmalarda Ar-Ge Yoğunluğu: Metal Eşya-Makine Sanayi Sektörü Üzerine Bir İnceleme" başlıklı bildiri kongredeki en iyi üç bildiri arasında seçilmiştir.
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde editörlük
  • 1 Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi, Cilt:7, Sayı:14, 2016.
  • 2 Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi, Cilt:7, Sayı:15, 2016.
  • 3 Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi, Cilt:7, Sayı:16, 2016.
  • 4 Süleyman Demirel Üniversitesi Vizyoner Dergisi, Cilt:6, Sayı:13, 2015.
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde yardımcı editörlük veya konuk editörlük
  • 1 Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Sayı:21, 2015/1
  • 2 Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, Sayı:20, 2014/2
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde hakemlik
  • 1 Girişimcilik ve İnovasyon Yönetimi Dergisi (2016)
  • 2 Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi (2015)
  • 3 Dumlupınar Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi (2015)
  • 4 Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi (2014)
  • 5 Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi (2014)
  • Merkez müdür yardımcılığı, bölüm başkan yardımcılığı, anabilim/anasanat dalı başkanlığı
  • 1 Bankacılık ve Finans Bölüm Başkan Yardımcılığı, 30.06.2015 - Devam ediyor.
  • 2 Bankacılık ve Finans Bölüm Başkan Yardımcılığı, 12.08.2014 - 12.06.2015.
  • Uluslararası nitelikteki; bilimsel, mesleki, sosyal, kültürel ve ekonomik kurum ve kuruluşların yönetimlerinde, kurullarında, komisyon yada komitelerinde görev
  • 1 Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, Yazı İşleri Müdürü, 2014 - 03.06.2015
  • 2 Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, Dergi Sekreterliği, 2007 - 2013.
VERDİĞİ DERSLER
AB Ekonomi Politikaları