KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2110230
E-Posta unalyerlikaya@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 3.7.2003
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 31.8.2006
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 3.10.2012
İLGİ ALANLARI
YAYINLAR
  • Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Yerlikaya, Ü., 2008, "İslam Hukukunda Evlilik Dışı Doğan Çocuğun Velâyeti/Hukukî Temsili", İslam Hukuku Araştırmaları Dergisi, Sayı: 11, 93-112.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 "İslam Ceza Hukukunda Mağdur", Tez Danışmanı: Doç. Dr. Talip TÜRCAN, SDÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü, Isparta 2006.
  • Doktora Tezi
  • 1 Hukuk-Değer İlişkisi Açısından İslâm Ceza Hukuku Normları (Danışman: Prof. Dr. Talip TÜRCAN, SDÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü, Isparta 2012)
  • Yönetiminde tamamlanan Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Yusuf Kurt, "Yâsîn, Mülk ve Nebe' Sûrelerinde İmam Âsım ve Diğer Kırâat İmamlarının Okuyuş Farklılıkları", SDÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017.
  • 2 Muhammed Tevfik Tortop, "İslam Hukukunda Beytü'l-Mâl'in Tüzel Kişiliği", SDÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü, 2017.
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • 1 “Kafiyeci (879/1474)'nin Kitabu'l-Ferah ve's-Surur ve Neşatu's-Sudur fi Şerhi Kitabi’l- Ferah ve's-Surur Başlıklı Eserleri (İnceleme ve Edisyon Kritik)” Konulu Münferit Proje, SDÜ BAP Projesi, Proje No: 1847-M-09, Yıl: 2009-2012, Yürütücü: Prof. Dr. Talip TÜRCAN.
  • 2 “İslam Düşüncesinde Dini Çoğulculuk-Religious Pluralism in İslamic Thought” Konulu Münferit Proje, SDÜ BAP Projesi, Proje No: 1120-M-05, Yıl: 2005-2007, Yürütücü: Doç. Dr. Mevlüt ALBAYRAK.
  • Dekan, enstitü yada yüksekokul müdür yardımcılığı; merkez müdürlüğü yada bölüm başkanlığı
  • 1 SDÜ İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcılığı (03.03.2016-08.08.2017)
  • Merkez müdür yardımcılığı, bölüm başkan yardımcılığı, anabilim/anasanat dalı başkanlığı
  • 1 Anabilim Dalı Başkanlığı (18.03.2016-)