KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462118754
E-Posta buraktemel@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 12.9.2000
Yüksek Lisans
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 5.10.2010
İLGİ ALANLARI
YAYINLAR
  • Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Bölümlü Matris Sistemleri.
  • Diğer bilimsel dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Kompozit Restorasyonlarda Tabakalama Tekniğinin Uygulanması.
  • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Clinical Performance of a Two-Step Self-Etch Adhesive with Additional Enamel Etching in Class III Cavities.
  • 2 Clinical Evaluation of a Two-Step Etch&Rinse and a Two-Step Self-Etch Adhesive System in Class II Restorations: Two-Year Results.
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayın
  • 1 The effect of surface sealants with different filler content on microleakage of Class V resin composite restorations.
  • 2 Renklenmiş Devital Dişlerde Karbamit Peroksit Ağartma Ajanının Etkinliğinin L*a*b* Renk Aralık Sistemi ile Değerlendirilmesi: Vaka Raporu.
  • 3 Florozisli Dişlerde Yapılan Ağartma Tedavisinin L*a*b* Aralık Sistemi ile Değerlendirilmesi: Olgu Raporu.
  • Ulusal toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 İki Farklı Adeziv Sistemin Sınıf 2 Restorasyonlardaki 18-Aylık Klinik Performansının Değerlendirilmesi.
  • 2 Diode Lazerle Uygulanan Ağartma Tedavisinin Etkinliği: Olgu Raporu.
  • 3 Multiple Diastema ve Anterior Diş Eksikliğinin Tedavisinde İnterdisipliner Yaklaşım.
  • 4 Bölümlü Matris Sistemleri.
  • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Tek Bileşenli Bir Basamaklı Kendinden Asitli Adezivlerin pH’ı Mineye Bağlanmayı Etkiler mi?
  • 2 Kırık Bir Maksiller Santral Kesicinin Silikon Matriks ve Mikrohibrit Kompozit Kullanılarak Restorasyonu.
  • 3 Hafif Asidik Self-Etching Primer ve Adezivin Mine ve Dentine Bağlanması.
  • 4 Fosforik Asit Uygulamasının Self-Adeziv Rezin Simanların Mineye Adezyonuna Etkisi.
  • 5 Self-Adeziv Rezin Simanlar ile Smear Tabakasının Kalın Oluşturulduğu Dentin Arayüzündeki Etkileşim.
  • 6 Clinical Effectiveness of Selective Etching in Class III Composite Restoration.
  • 7 İleri Düzeyde Derin Kapanışa Sahip Yetişkin Bir Hastaya Endodontik, Protetik ve Restoratif Tedavi ile Multidisipliner Yaklaşım: Olgu Bildirimi.
  • 8 İki Farklı Hassasiyet Giderici Ajanın Dentin Yüzeyine Etkisinin Morfolojik Olarak İncelenmesi.
  • 9 Minenin Fosforik Asit ile Pürüzlendirilmesinin Kendinden Asitli Adezivin Sınıf 3 Restorasyonlardaki Klinik Performansa Etkisi.
  • 10 Doğal Renk Sistemi İle Yapılan Estetik Anterior Restorasyonlar: Olgu Sunumları.
  • 11 Renklenmiş Devital Dişlerde Yapılan Ağartma Tedavisinin L*a*b* Renk Aralık Sistemiyle değerlendirilmesi.
  • 12 Florozisli Ön Dişlerin Estetik Tedavileri: Vaka Raporu.
  • 13 Estetik Dişhekimliğinde Renk Uyumu.
  • 14 Florozisli Dişlerde Yapılan Ağartma Tedavisinin L*a*b* Renk Aralık Sistemi ile Değerlendirilmesi: Vaka Raporu.
  • 15 Isparta Sav’da 12-14 Yaş Grubu Çocuklarda Diş Çürüğü Görülme Sıklığı.
  • Uluslararası kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • 1 Self-Adeziv Rezin Yapıştırma Simanlarının Mine ve Dentine Bağlanma Etkinliklerinin ve Mekanizmasının Araştırılması.
  • Dekan, enstitü yada yüksekokul müdür yardımcılığı; merkez müdürlüğü yada bölüm başkanlığı
  • 1 Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcılığı
VERDİĞİ DERSLER