KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 0246 2111444
E-Posta ayseakkas@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
İletişim bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nde (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ YAPI EĞİTİMİ YAPI ÖĞRETMENLİĞİ 10.07.2002
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ . 02.02.2006
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 15.02.2012
İLGİ ALANLARI
YAYINLAR
  • Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Başyiğit, C., ve Kaçar, A., "Bazı Yapı Malzemelerinin Radyasyon Tutuculuk Özellikleri", SDÜ Fen Bilimleri Dergisi, 10-2 , (2006).
  • Ulusal toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Akkurt, İ., Başyiğit, C., Mavi, B., Gunoglu, K., Akkaş, A. ve Uyar, E., 2011. “Antalya'da Kullanılan BazıYapı Malzemelerinin Radyasyon Soğurma Özelliklerinin Araştırılması” 6. Kentsel Altyapı Sempozyumu, pp. 611-616, 14-15 Ekim 2011, Antalya.
  • 2 Kılınçarslan, Ş., Başyiğit, C., Uzun, İ., Kaçar, A., Akkurt, İ., ve Mavi, B.," Pomzanın Radyasyon Soğurma Katsayısının Araştırılması", Türkiye Pomza Sempozyumu ve Sergisi, 343-346, Isparta, 2005.
  • 3 Başyiğit, C., Kaçar, A., Akkurt, I., ve Kılınçarslan, Ş., "Yapı Malzemelerinin Radyasyon Tutuculuk Özelliklerinin Belirlenmesi" , IX Ulusal Nükleer Bilimler ve Teknolojileri Kongresi, İzmir, 2005.
  • Uluslararası toplantıda poster, sözlü sunum ile gösterimleri
  • 1 K. Günoğlu, İ. Akkurt, C. Başyiğit, A. Akkaş, “Bazı Hafif Betonların Radyasyon Zayıflatma Katsayılarının Araştırılması”, Turkish Physical Society 29th International Physics Congress between September 05– 08, 2012 Bodrum / TURKEY
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Kaçar, A., "Yapılarda Radyasyon Kalkanı Olarak Kullanılan Barit Agregalı Ağır Beton Elemanların Zırh Kalınlık Hesaplarının belirlenmesi" Süleyman Demirel Üniversitesi, 2006.
  • Doktora Tezi
  • 1 AKKAŞ, A., "Pomza Agregalı Hafif Betonların Taşıyıcılık Özelliklerinin Araştırılması" Süleyman Demirel Üniversitesi, 2012.
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • 1 Yapılarda Radyasyon Kalkanı Olarak Kullanılan Barit Agregalı Ağır Beton Elemanların Zırh Kalınlık Hesaplarının belirlenmesi, SDÜ BAP-0848-YL-04,2006
  • 2 Süleyman Demirel Üniversitesi Kampüsü ve Çevresinin Düzenlenmesi Amaçlı Beton Parke Üretimi Tesisinin Tasarım Projesi, SDÜ Alt Yapı Projesi 2004/100, 2005.
  • Uluslararası sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 ICONC 2012 International Construction Congress Isparta/Turkey - 11-13 Octaber 2012 (ICONC 2012, II. Uluslararası Yapı Kongresi), Organizasyon Kurulunda Görev Yapmak
  • Alanında ulusal bilimsel nitelikli ödül (kongre, sempozyum ve bildiri ödülleri hariç)
  • 1 Süleyman Demirel Üniversitesi ,Fen ve Mühendislik Bilimleri 2012 yılı "Grup Başarı Ödülü", Radyasyon Zırhlama Grubu Üyesi, Temmuz 2013.
  • Üye olunan bilimsel kuruluş
  • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde hakemlik
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde hakemlik
  • Merkez müdür yardımcılığı, bölüm başkan yardımcılığı, anabilim/anasanat dalı başkanlığı