KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462110859
E-Posta muratkaleli@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans ANKARA ÜNİVERSİTESİ FİZİK 19.1.2001
Yüksek Lisans
Doktora ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ FİZİK 11.3.2010
İLGİ ALANLARI
Semiconductors, Semiconductor Devices Thin Film growth (Thermal, e-Beam, Sputter, Ultrasonic Spray Pyrolysis, Spin, Dip, Dr. Blade) and Thin Film characterization Solar Cell (Thin Film Solar Cell, DCSS, Perovskite and Multijunction Solar Cell). Material Characterization (SEM, XRD, AFM, Electro-optic)
  • Ulusal toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 M. Kaleli, H. Karaağaç, M. Parlak, "Isısal buharlaştırma yöntemiyle üretilen n-AgIn5Se8-pSi heteroeklemlerin aygıt özellikleri", 16. Yoğun Madde Fiziği; Ankara Toplantısı, Gazi Üniversitesi, 6 Kasım 2009", , (2009), s12
  • 2 H. Karaağaç, M. Kaleli, M. Parlak, "Isısal buharlaştırma yöntemiyle üretilen AgGa0.5In0.5Te2 ince filmlerin yapısal, elektriksel ve optik özellikleri", 16. Yoğun Madde Fiziği; Ankara Toplantısı, Gazi Üniversitesi, 6 Kasım 2009", , (2009), s7
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • 1 "İnce Film Kaplama Tekniği ile Güneş Pili ve Nanoteknolojik Malzeme Üretim Laboratuvarının Kurulması", BAKA TR61/12/ARGEK/0003, Araştırmacı, (2013-....)
  • 2 TUBITAK 113M152 "Eu2+ ,Dy3+ Ve Ce3+ Katkılı Sral2o4 Nanoliflerin Elektroeğirme Yöntemi Ile Üretimi Ve Karakterizasyonu"
  • 3 "AgInSe2 Ve AgGaSe2 İnce Filmlerin Isısal Buharlaştırma Ve Saçtırmalı Kaplama Teknikleriyle Büyütülmesi Ve n-CdS/p-AgGaSe2, p-Si/n-AgInSe2 ve n-CdS/p-AgInSe2 pn-heteroeklem Güneş Hücrelerinin Oluşturulması", TUBITAK 108T019, Araştırmacı, (2008-2011).
  • Ulusal sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 "ADIM FİZİK GÜNLERİ III" Kongresi, 17-18 NİSAN 2014 ISPARTA. Düzenleme Kurulu, Editör.
  • Merkez müdür yardımcılığı, bölüm başkan yardımcılığı, anabilim/anasanat dalı başkanlığı
  • 1 HITEM Müdür Yardımcısı
  • Yükseköğretim üst kuruluşlarında ve bu kurum yada kuruluşlarının oluşturduğu komisyonlarda; üniversite organlarında yada Rektörlükçe kurulan komisyonlarda görev
  • 1 ÖYP Koordinatörlüğü vekili, 17.07.2014 2014- 29.12.2014