KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 211206
E-Posta dilektaylan@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 18.7.2000
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 31.1.2003
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 14.1.2009
İLGİ ALANLARI
YAYINLAR
  • Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Keskin, M. E., Taylan, D., Küçüksille, E. U., 2012, Data mining process for modeling hydrological time series, Hydrology Research In Press, Uncorrected Proof © IWA Publishing 2012 | doi:10.2166/nh.2012.003
  • 2 Keskin, M.E., Terzi, Ö. and Taylan, D. 2009. Estimating daily pan evaporation using adaptive neural-based fuzzy inference system. Theoretical and Applied Climatology, September, 98(1-2), 79-87.
  • 3 Keskin, M.E., Terzi, Ö., Taylan, E.D., Küçükyaman, D., 2009. Meteorological drought analysis using data-driven models for Lakes District, Turkey. Hydrological Sciences-Journal-des Sciences Hydrologiques, 54(6) December 2009.
  • 4 Keskin, M.E., Taylan, E.D., 2007. Orta Akdeniz Havzasındaki Akımların Stokastik Modellenmesi. Teknik Dergi, 18(4), 4271-4291.
  • 5 Keskin, M.E., Taylan, D., Terzi, Ö.2006. ANFIS Approach for Modeling Hydrological Time Series. Hydrological Sciences Journal, 51(4), 588-598.
  • 6 Keskin, M.E., Terzi, Ö., Taylan, E.D.,2004.Fuzzy logic model approaches to daily pan evaporation estimation in western Turkey. Hydrological Sciences - Journal- des- Sciences Hydrologiques, 49(6).
  • 1 Keskin,M.E., Taylan E.D., Artificial models for inter-basin flow prediction in southern Turkey, Journal of Hydrologic Engineering,Volume:14,Issue:7,Pages:752-758,Jul 2009.
  • 2 Terzi, Ö., Keskin, M.E., Taylan, E.D.2006. Estimating Evaporation Using Adaptive Neural Based Fuzzy Inference System (ANFIS). Journal of Irrigation and Drainage Engineering. 132(5), October.
  • 3 Keskin, M.E., Terzi, Ö., Taylan, D. 2004. Reply to Discussion of Fuzzy logic model approaches to daily pan evaporation estimation in western Turkey. Hydrological Sciences Journal, 50(4), August.
  • Uluslararası toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Keskin,M.E.,Taylan, E.D., Artificial Intelligent Model for Flow Prediction: A Case Study on Alara Stream, International Symposium on Engineering and Architectural Sciences of Balkan, Caucasus and Turkic Republics, 22-24 October 2009, Isparta , Turkey, pp. 104-109.
  • 2 Keskin, M.E., Taylan,E.D., Yılmaz, A.G., 2007. Flow Prediction Model with Fuzzy Logic Approaches: Dim Stream. International Congress River Basin Management, 439-447, Antalya.
  • 3 Keskin, M. E., Yılmaz, A. G., Taylan, E.D., Saplıoğlu, K., 2006, Türkiye'nin Su Potansiyeli, The III. International Scientific and Practical Conference, Baku, 6-7 July.
  • Uluslararası toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Yılmaz, G., Keskin, M.E., Taylan, E.D., 2007. Forecast of Water Demand Using Artificial Neural Network: A Case Study in Isparta. International Conference on Environment: Survival and Sustainability, Near East University, Nicosia-Northern Cyprus
VERDİĞİ DERSLER
AKIŞKANLAR MEKANİĞİ