KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2113039
E-Posta meltemkaraatli@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSİ 21.7.1999
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME 5.12.2005
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İŞLETME 7.4.2010
İLGİ ALANLARI
yapay sinir ağları yöneylem araştırması
  • Alanında, yurtiçinde yayımlanan kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1 KARAATLI, Meltem, "SPSS Uyulamalı Çok Değişkenli İstatistik Teknikleri", 1. Bölüm, "Verilerin Düzenlenmesi ve Gösterimi", Asil Yayın Dağıtım, 2005.
  • Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 KARAATLI, Meltem, GÜNGÖR, İbrahim, "Hemşire Çizelgeleme Sorununa Bir Çözüm Önerisi ve Bir Uygulama", Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Alanya İşletme Fakültesi Dergisi,Sayı:1, Cilt:2, s:22-52, 2010.
  • 2 KARAATLI, Meltem, DEMİRAL, Fatih M., ZEYNEL, Esra ve PALA, Yunus, "2008 Küresel Krizinin KOBİ'lerde Yarattığı Etkiler ve Kriz Yönetimi:Göller Bölgesi Örneği", Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi,Cit:02, Sayı:10, s:143-161, 2009.
  • 3 KARAATLI, Meltem, GÜNGÖR, İbrahim, DEMİR, Yusuf ve KALAYCI Şeref,"Hisse Senedi Fiyat Hareketlerinin Yapay Sinir Ağları Yöntemi İle Tahmin Edilmesi", Balıkesir Üniversitesi Bandırma İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Akademik Fener Dergisi, Cilt:2, Sayı:1, s.22-48,2005.
  • 4 EROĞLU, Abdullah, KARAATLI, Meltem, KILIÇ, Yavuz, "Kusurlu Ürünler İçin Bir Ekonomik Üretim Miktarı Modeli", İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dergisi, Cilt:9, Sayı:2, 2004, s.131-140.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 KARAATLI, Meltem, "Yapay Sinir Ağları Yöntemi İle Tahmin (İMKB'de Bir Uygulama)"Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı, Yayınlanmamış Yüksek Lisans Tezi, Danışman: Doç. Dr. İbrahim GÜNGÖR, 2003.
  • Doktora Tezi
  • 1 KARAATLI, Meltem, "Bulanık Ortamda Çok Amaçlı İşgücü Çizelgeleme:Hemşireler İçin bir Uygulama",Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme Anabilim Dalı, Yayınlanmamış Doktora Tezi, Danışman: Prof. Dr. İbrahim GÜNGÖR, 2010.
  • Yönetiminde tamamlanan Yüksek Lisans Tezi
  • 1 "Avrupa Birliği Ülkeleri ve Türkiye Limanlarının Çok Kriterli Karar Verme yöntemleri İle Karşılaştırılması ", Öğrenci:Ömer YILDIZ, 2015
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen proje yürütücülüğü
  • 1 Hastane İçi Mimari Yapının Karmaşıklığının Hastalar Üzerindeki Etkisi, TÜBİTAK 2209 - Üniversite Öğrencileri Yurt İçi / Yurt Dışı Araştırma Projeleri Destekleme Programı Proje Danışmanlığı, Yürütücü: İlkay ERTÜRK, Mart 2013- Haziran 2014