KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2463512900127
E-Posta rahimmerdan@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ - 20.2.1988
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 19.4.2001
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 9.2.2011
İLGİ ALANLARI
YAYINLAR
  • Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Merdan,R., Bor Ve Türevlerinin Ahşap Ürünlerin Mukavemetine Etkisinin Araştırılması, 4. Bor Sempozyumu, Osmangazi Üniversitesi,8 sayfa, 2010, Eskişehir.
  • Ulusal toplantıda sunularak tam metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Özkan, K., Uysal, B., Mert, A., Süel, H., Gülsoy, S., Negiz, M.G., Eser, Y., Erem, N.G., Doğan, G., Tulum, C., Arslan, H., Merdan, R., Yıldırım, Y., Akyürekli, Ö., Çetinkaya, A. T., 2010. Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Myo’nun 2020 Yılı İçin Muhtemel Öğrenci Sayılarına Yönelik Senaryo Yazılımları. Isparta İli Değerleri Ve Değer Yaratma Potansiyeli Sempozyumları Bildiriler Kitabı, 26 Nisan- 3 Mayıs 2010, Sayfa 944-953, Isparta.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Merdan, R., Tabakalı Kompozit Malzemelerin Isı ve Ses İzolasyonu Açısından İncelenmesi ve Optimizasyonu, S.D.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, 2001, Isparta
  • Doktora Tezi
  • 1 Merdan, R., Ahşap Yapı Elemanlarının Borlu Bileşiklerle Farklı Çalışma Şartlarında Emprenye Edilebilirliğinin Araştırılması, S.D.Ü. Fen Bilimleri Enstitüsü, 118 sayfa, 2011. Isparta
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen proje yürütücülüğü
  • 1 Merdan, R., Tabakalı Kompozit Malzemelerle Yangın ve Depreme Dayanıklı Konut İmalatı, SDÜ, Bilimsel Araştıma Projeleri. Proje no :478
  • Faydalı model
  • 1 Katılım Belgesi 1-Aktif Öğrenme – Öğretme Stratejileri Semineri, SDÜ Burdur Eğitim Fakültesi ile Sürekli Eğitim Araştırma ve Uygulama Merkezi, 03-05 Temmuz 2006, Isparta. 2-Uygulamalı İlk Yardım ve Temel Yaşam Destek Eğitimi, SDÜ Ekonomi ve Yönetim Kulübü ile Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu, 16 Mayıs 2007, Isparta.
  • Dekan, enstitü yada yüksekokul müdür yardımcılığı; merkez müdürlüğü yada bölüm başkanlığı
  • 1 Malzeme ve Malzeme İşleme Teknolojileri Bölüm Başkanlığı
  • 2 Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcılığı
VERDİĞİ DERSLER
Bilgisayar Destekli Tasarım I, Bilgisayar Destekli Tasarım II, Atölye I, Atölye II, Bilgisayar Destekli Mobilya Tasarımı I, Bilgisayar Destekli Mobilya Tasarımı II, Masif Mobilya Üretim Teknikleri, Tablalı Mobilya Üretim Teknikleri, A hşap Yapılar, Maliyet Analizi, Üretim Yönetimi.