KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462111441
E-Posta huseyintas@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans GAZİ ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ EĞİTİMİ 6.7.1992
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ YAPI EĞİTİMİ 7.9.2000
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ 10.11.2010
İLGİ ALANLARI
YAYINLAR
  • Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Taş, H.H., Serin, G., Çankıran, O., Fenkli, M., 2007. Mobilya Üretiminde Kullanılan Kaplamalı Orta Yoğunluklu Lif Levhada (Mdf) Köşe Birleştirme Tipinin ve Tutkal Çeşidinin Diyagonal Basma ve Çekme Direncine Etkisi ”, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Electronic Journal of Constructional Technologies.
  • 2 Serin, G., Taş, H.H., Çankıran, O., Fenkli, M., 2007. Normal, Hafif ve Yarı Hafif Beton Blokların Fiziksel Ve Mekanik Özelliklerinin Karşılaştırılması. Afyon Kocatepe Üniversitesi, Electronic Journal of Constructional Technologies.
  • 3 Başyiğit, C., Çankıran O., Taş, H.H., 2000. Yonga Levha Üretiminde kullanı8lan Ham Maddeler ve Ahşap Atıklarının Bu Amaçla Kullanılması, S.D.Ü. Fen Bil. Ens. Dergisi
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki indeks ve özler tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Altınok, M., Taş, H.H. 2010. Investigatıon of the Combined Corner Joints Performance on Case Furniture. Journal of Materials Sciences and Engineering with Advanced Technology, ISSN: 0976-1446.
  • 2 Altınok, M,Taş, H.H., 2009. Melamin Plaka İle Kaplanmış Yonga Levhalı (YL-Lam) Kutu Mobilya Köşe Birleştirmelerin Yük Taşıma Kapasitesi. S.D.Ü.F.B.Enstitü Dergisi 13–3, 305–310.
  • 3 Altınok, M,Özçifci, Ayhan, Taş, H.H., 2009. Melamin Plaka İle Kaplanmış Lif Levha(MDF) Konstrüksiyonlarda Köşe Birleştireme Performansının belirlenmesi,Karabük Ünv. Müh.Fak. Teknoloji Dergisi, 12: 2.
  • SCI, SSCI ve AHCI tarafından taranan dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 Taş, H.H., 2010. Strength properties of L-profiled furniture joints constructed with laminated wood panels. Acedemic Journals, 5(6):545-550.
  • 2 Altınok, M., Taş, H.H., Sancak, E., 2009. Load carriying capasity of spline joints as affected by board and adhesives type. Acedemic Journals, 4(5):479-483.
  • 1 Altınok, M., Taş, H.H., Çimen, M., 2009. Effects of combined usage of traditional adhesive joint methods in box construction on strength of furniture. Materials & Design doi:10.1016/j.matdes.2008.12.004.
  • Doktora Tezi
  • 1 Yapısal Olmayan Endüstriyel Ahşap İç Ekipmanların Deprem Davranışının İncelenmesi.2010. Süleyman Demirel Üniverisitesi, Fen Bil.Ens. Isparta
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • 1 Proje No: SDÜ-BAB_1753-D–08 “Yapısal Olmayan Endüstriyel Ahşap İç Ekipmanların Deprem Davranışının İncelenmesi” Proje Yöneticisi:Doç.Dr.Mesut Çimen,Proje Yardımcısı:Hasan Hüseyin Taş 2010.
  • 2 Proje No: SDÜAF 296 “Ahşap Esaslı Levhalarda Köşe Birleşme Tipi ve Tutkal Çeşidinin Diyagonal Basma ve Çekme Direncine Etkileri”, Proje Yöneticisi: Prof. Dr. Süleyman KODAL, Proje Yardımcısı, 2000.
  • Faydalı model
  • 1 Hasan Hüseyin Taş, TR 2009/0195, Mobilya dolap köşe birleştirmeleri için Akıllı “L” profili.
  • Merkez müdür yardımcılığı, bölüm başkan yardımcılığı, anabilim/anasanat dalı başkanlığı
  • 1 Restorasyon Eğitimi Anabilim Dalı Başkanlığı
  • Yükseköğretim üst kuruluşlarında ve bu kurum yada kuruluşlarının oluşturduğu komisyonlarda; üniversite organlarında yada Rektörlükçe kurulan komisyonlarda görev
  • 1 S.D.Ü. Doğu Kampüsü Kütüphanesi Tefrişi İhale Komisyonu Asil Üyeliği