KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462110503
E-Posta musaturkoglu@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası http://kisisel.sdu.edu.tr/akademik/musaturkoglu
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT 1.10.1993
Yüksek Lisans İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ - 16.7.1996
Doktora İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ - 22.8.2002
İLGİ ALANLARI
PARA KURULU ENFLASYON HEDEFLEMESİ ÖZELLEŞTİRME BÖLGESEL KALKINMA
  • Alanında, yurtiçinde yayımlanan kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1 Genel Ekonomi, Lisans yayıncılık-İstanbul, 2009.
  • 2 Müfettişlik-Uzmanlık-Denetmenlik-Kaymakamlık-Hakimlik Sınavlarına Hazırlık Klavuzu, Asil Yayın dağıtım, Ankara,2004.
  • 3 Adli-İdari Yargı, Hakimlik Sınavlarına Hazırlık, Asil yayın dağıtım, 2. baskı, Ankara,2004.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 TÜRKOĞLU, Musa, 1996, Özelleştirmede Karabük Demir - Çelik Fabrikaları Örneği ve Özelleştirme Sonrasındaki Gelişmeler, İnönü Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Yüksek Lisans Tezi, Malatya.
  • Doktora Tezi
  • 1 TÜRKOĞLU,Musa, 2002, Bölgesel Kalkınmada Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ'lerin)Rolü ve Göller Bölgesi Örneği, İstanbul Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İktisat Anabilim Dalı, Doktora Tezi, İstanbul.
  • Yönetiminde tamamlanan Yüksek Lisans Tezi
  • 1 YETİŞEN, Serdar, 2015, İstatistiki Bölge Birimleri Sınıflandırması Düzey 2 Bölgelerinde Beşeri Sermaye Yapısının Karşılaştırılması: Panel Veri Analizi, Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İktisat Anabilim Dalı, Yüksek Lisans Tezi, Isparta.
  • 2 ÇELİKKAYA, Süha, 2011, KOBİ'lerde Ar-Ge ve İhracat Desteği Gebze Organize Sanayi Bölgesi Üzerine Bir Araştırma, Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü, İktisat Anabilim Dalı, Yüksek Lisans Tezi, Isparta.
  • 3 KASALAK,Murad Alpaslan, 2007, Avrupa Birliği'ndeki İstihdam Stratejileri İle Türkiye'deki İstihdam Stratejilerinin Ekonomik Anlamda Karşılaştırılması, Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Anabilim Dalı, Yüksek Lisans Tezi, Isparta.
  • 4 TÜZEMEN,Vedat, 2007, Dünyada Enflasyon Hedeflemesi Politikasının Uygulanışı ve Türkiye'de Uygulanabilirliği, Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İktisat Anabilim Dalı, Yüksek Lisans Tezi, Isparta.
  • 5 KÖROĞLU, Emrah, 2004, Merkez Bankası'na Alternatif Bir Kurum Olarak Para Kurulu Sistemi, Dünyadaki Uygulamaları ve Türkiye'de Uygulanabilirliği, Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Anabilim Dalı, Yüksek Lisans Tezi, Isparta.
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen proje yürütücülüğü
  • 1 İstatistiki Bölge Birimleri Sınıflandırması Düzey 2 Bölgelerinde Beşeri Sermaye Yapısının Karşılaştırılması: Panel Veri Analizi, BAP-4094-YL1-14, 2016.
  • 2 KOBİ'lerde Ar-Ge ve İhracat Desteği Gebze Organize Sanayi Bölgesi Üzerine Bir Araştırma, BAP-2137-YL-10, 2011.
  • Alanında yurtiçinde yayımlanan kitap editörlüğü
  • 1 İktisada Giriş, Lisans Yayınları, Ağustos-2007, İstanbul.
  • Rektör yardımcılığı, dekanlık, enstitü yada yüksekokul müdürlüğü
  • 1 2007-2008 Yalvaç MYO Müdürlüğü
  • 2 Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü (2004-2007)
  • Merkez müdür yardımcılığı, bölüm başkan yardımcılığı, anabilim/anasanat dalı başkanlığı