KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462113117
E-Posta nesrintureli@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası http://kisisel.sdu.edu.tr/akademik/nesrintureli
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans ANADOLU ÜNİVERSİTESİ MALİYE 2.7.1993
Yüksek Lisans SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 16.5.1997
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ - 16.8.2004
İLGİ ALANLARI
kadın,iş yaşamında kadın
  • Alanında, yurtiçinde yayımlanan kitapta bölüm ve ünite yazarlığı
  • 1 Vergi Hukuku, Editör: Emine KOBAN, Lisans Yayıncılık, 2014
  • 2 İşletme Becerileri Grup Çalışması, Editör: Kenan Mehmet EKİCİ, Yargı Yayınevi.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 KOBİ'LERİN YENİDEN YAPILANDIRMA STRATEJİLERİ
  • Doktora Tezi
  • 1 Türeli,N., Hizmet Yönetiminde Sanal Örgüt Yapıları ve Elektronik Ticaret Örneği,2004,Isparta
  • Yönetiminde tamamlanan Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Hatice Coşkun, "Devlet ve Vakıf Üniversitelerinde Y Kuşağı Kişilik Özelliklerinin Girişimcilik Yatkınlığı ile İlişkisi",Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme ABD, Yüksek Lisans Tezi, Isparta
  • 2 Fulya uncu, (2016), Küçük Ve Orta Büyüklükteki Hizmet İşletmelerinde Kayırmacılık Algısının Çalışanların Motivasyonu Üzerine Etkisi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, İşletme ABD, Yüksek Lisans Tezi, Isparta.
  • Uluslararası sempozyum, kongre, kurs (workshop) düzenlenmesi gibi etkinliklerde görev almak
  • 1 ICSER-International Conference on Social Sciences and Education Research, 2015, Antalya, Düzenleme Kurulu Üyesi
  • 2 ICSER-International Conference on Social Sciences and Education Research, 2015, Antalya,Oturum Başkanı
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde hakemlik
  • 1 Ahmet BAŞÇI, Adnan Veysel ERTEMEL. (2016). "Kurumsal İtibar Ölçümünde Kurumsal Kişilik Perspektifi ve İşletme Öğrencilerinin Kurumsal Kişilik Algılamalarına Yönelik Bir Araştırma",International Journal of Social Science and Education Research, Cilt: 2, Sayı: 1, 1-13
  • 2 Selcen VODİNAL. (2016). "Tüketim Kültürü Bağlamında Reklam ve Çocuklar Üzerindeki Etkileri: “Maret Yoook Mu? Reklamı Üzerine Bir Çözümleme” , International Journal of Social Science and Education Research, Cilt: 2, Sayı: 1, Hakemlik sayısı: 2,197-222.
  • 3 Düriye Toprak, (2016),"Türkiye’de Mali Kural Uygulamaları", International Journal of Social Science and Education Research, Cilt: 2, Sayı: 2,427-448.
  • 4 Melek Yağcı, Aydan Yüceler, (2016). "Kavramsal Boyutlarıyla Sanal Kaytarma", International Journal of Social Science and Education Research, Cilt: 2, Sayı: 2,663-673
  • 5 Hatice Işın Dizdarlar, Oyku Şener, (2016), "Yatırımcıların Risk Alma Davranışı Üzerine Bir Uygulama", International Journal of Social Science and Education Research, Cilt: 2, Sayı: 3,992-1009.
  • 6 Emrah Serdar, Bilge Donuk, Recep Cengiz,(2016), "Aile Yanında ve Ailesinden Ayrı Yaşayan Üniversite Öğrencilerinin Stresle Başa Çıkma Tarzlarının Karşılaştırılması", International Journal of Social Science and Education Research, 663-673.
  • 7 Hakan Arslan, (2016). "Mevsimlik Gezici Tarım İşçiliğini Kırsal Yoksulluk Perspektifinden Anlamak", International Journal of Social Science and Education Research,Cilt: 2, Sayı: 4 , 1406- 1420.
  • 8 Şebnem Aslan, Şerife Güzel, (2016). "Liderlikte Kültürel Algılamalar", International Journal of Social Science and Education Research, Cilt: 2, Sayı: 4, 1644-1658.
  • 9 İŞ YAŞAMINDA MOBBİNG VE ÖRGÜTSEL VATANDAŞLIK DAVRANIŞI ÜZERİNE ETKİSİ VE BİR UYGULAMA
  • Dekan, enstitü yada yüksekokul müdür yardımcılığı; merkez müdürlüğü yada bölüm başkanlığı
  • 1 Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Meslek Yüksekokulu İktisadi idari programlar bölüm başkanlığı
  • Ulusal yada yerel düzeyde yazılı veya görsel basında yayın faaliyetleri
  • 1 Şalvarcı Türeli,N.,"Yerel Yönetimde Kadın Temsili - Isparta İli Örneği", Paylaştıkça Programı,Yapımcı: Filiz Arıcıoğlu, TRT Radyo1, Canlı Yayın Konuğu, 13.08.2012.
VERDİĞİ DERSLER
Çağdaş Yönetim Teknikleri