KİŞİSEL BİLGİLER
Telefon 2462110428
E-Posta cuneyttoyganozu@sdu.edu.tr
Kişisel Web Sayfası
Bilgilerinizi Personel Bilgi Sistemi'nden (PBS) düzenleyebilirsiniz.
ÖĞRENİM BİLGİLERİ
Lisans ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK 25.6.1993
Yüksek Lisans WESTERN MİCHİGAN UNİVERSİTY İSTATİSLİK 28.6.1997
Doktora SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MATEMATİK (DR) 5.8.2009
İLGİ ALANLARI
Olasılık ve İstatistik Zaman Serileri Uygulamalı Matematik
YAYINLAR
  • Hakemli dergilerde yayımlanan teknik not, editöre mektup, tartışma, vaka takdimi ve özet türünden yayınlar dışındaki makale
  • 1 C. Toyganözü, Ç. Balcı. 2015. Deprem Verilerinin Ekstrem Değer Teorisi İle İstatistiksel Analizi: Göller Bölgesi Örneği, Anadolu Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi A-Uygulamalı Bilimler ve Mühendislik, Cilt: 15, Sayı:2-2014, s.105-112.
  • 2 Japoshvili G., Toyganözü C., Use of Encyrtid (Hymenoptera:Chalcidoidea Encyrtidae) Fauna to Estimate Like Number of Scale (Hemiptera:Coccoidea) Fauna in Golcuk Natural Park, Turkey, Proc. Georgian Acad. Sci., Biol. Ser. B, Vol. 9, No. 1-4, 2011
  • Ulusal toplantıda sunularak özet metin olarak yayımlanan bildiri
  • 1 Toyganözü, C., Öncü, Z., "Süleyman Demirel Üniversitesi'nde Sanal Kampüs Projesi İçin İstatistiksel Bir Uygulama",KTÜ Akademik Bilişim 2004,Trabzon.
  • Ulusal toplantıda poster, sözlü sunum ve gösterim
  • 1 Yavuz, E., Toyganözü, C.,"Uzaktan Eğitimde Akıllı Sınıfın Etkin Kullanılmasına Yönelik Anket Çalışması",Süleyman Demirel Üniversitesi Uzaktan Eğitim Çalıştayı,Isparta,2005.
  • Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Uygulamalı İstatistik, M.A.,University of Pittsburgh, USA
  • 2 İstatistik, M.Sc., Western Michigan University, USA
  • Doktora Tezi
  • 1 SINIR KOŞULUNDA SPEKTRAL PARAMETRE BULUNDURAN STURM-LİOUVİLLE PROBLEMLERİ
  • Yönetiminde tamamlanan Yüksek Lisans Tezi
  • 1 Çiğdem BALCI, Deprem Verilerinin Ekstrem Değer Teorisi İle İstatistiksel Analizi: Göller Bölgesi Örneği
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen proje yürütücülüğü
  • 1 Verilerin Ekstrem Değer Teorisi ile İstatistiksel Analizi, Süleyman Demirel Üniversitesi, Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi, 3746-YL1-13, Ekim 2013-Ekim 2014.
  • Ulusal kuruluşlarca desteklenen projede görev alma
  • 1 "Bir Bölgeye Ait Rüzgar Hızı Verilerinin Eğri Uydurma Yöntemi ile Analizi", TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Yurtiçi Araştırma Projeleri Destekleme Programı,2014.
  • 2 "Devamsızlık Süresinin Başarı Notu Üzerine Etkisinin Parçalı Regresyon Modeli ile Araştırılması", TÜBİTAK 2209 Üniversite Öğrencileri Yurtiçi Araştırma Projeleri Destekleme Programı,2013.
  • Alanı ile ilgili olarak panel, konferans, seminer, açık oturum ve söyleşi gibi etkinliklerde konuşmacı yada panelist olarak görev yapmak
  • 1 C.TOYGANÖZÜ, "İSTATİSTİK", TÜBİTAK Antalya Bölgesinde Bulunan Biyolojive Kimya Öğretmenlerine Proje Danışmanlığı Eğitimi Çalıştayı, 22-29 Ocak 2012, ANTALYA
  • 2 C.TOYGANÖZÜ, "İSTATİSTİK", TÜBİTAK Antalya Bölgesinde Bulunan Biyoloji Öğretmenlerine Proje Danışmanlığı Eğitimi Çalıştayı, 3-10 Temmuz 2011, Adrasan, Antalya
  • SCI, SSCI ve AHCI dışındaki uluslararası indeks ve özler tarafından taranan dergilerde yardımcı editörlük veya konuk editörlük
  • 1 SDÜ Fen Dergisi (SDU Journal of Science, e-journal), ISSN:1308-6529. Bölüm Editörü.
VERDİĞİ DERSLER
Ayrık Matematik