Pankreas Hastalıklarında Radyolojik Görüntüleme Sempozyumu Sona Erdi

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Radyoloji Anabilim Dalı tarafından düzenlenen “Pankreas Hastalıklarında Radyolojik Görüntüleme Sempozyumu” Hastane Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Etkinliğin açış konuşmasını yapan Radyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kayan, sempozyumun başarılı geçmesini dilediğini söyleyerek katılımcılara teşekkür etti. Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alim Koşar ise sempozyum kapsamında üniversitemize gelen hekimleri ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Açış konuşmalarının ardından sempozyum oturumlarına geçildi. Üç oturumda gerçekleştirilen sempozyuma konuşmacı olarak Prof. Dr. Atif Zaheer (Johns Hopkins University School of Medicine USA) ve SBÜ Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatma Gül Aksoy katıldı.

Program sonunda konuşmacılara plaket ve katılım belgesi takdim edildi.

Yayın Tarihi: 04.09.2019