Genç İletişimcilerin Gurur Günü

Gençlere yeni fırsatlar tanımak amacıyla TRT tarafından başlatılan ve bu yıl beşincisi düzenlenen “Geleceğin İletişimcileri Yarışması”nda, üniversitemiz İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri Yare Sarıkaya ve Şahin Demir ile Radyo-Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencisi Barış Yüce güzel bir başarıya imza atarak ikinci oldu.

“Radyo Yayıncılığı”, “Televizyon Yayıncılığı”, “Haber Yayıncılığı” ve “İnternet Yayıncılığı” olmak üzere 4 ana dal ve 12 alt kategoride eserlerin mücadele verdiği yarışmaya, 52 üniversiteden 1021 öğrenci, 738 eserle başvurdu. Yarışmanın İstanbul Tepebaşı Stüdyolarında gerçekleştirilen ödül töreninde, öğrencilerimiz tarafından hazırlanan “Anadolu’da Bir Müzik Köyü” isimli çalışma “Haber Yayıncılığı” ana dalı “Televizyon Haberi” alt kategorisinde ikinciliğe layık görüldü.

Yayın Tarihi: 04.07.2019