Sürekli Eğitim Merkezi "Eğitici Kuruluş" Olarak Akredite Edildi

Süleyman Demirel Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi(SEM), Kamu Gözetimi Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından bağımsız denetçilere getirilen sürekli eğitim zorunluluğu kapsamında "Eğitici Kuruluş" olarak akredite edildi.

Isparta ve ülkemizin farklı illerindeki bağımsız denetçilerin her yıl almaları gereken eğitimi artık SDÜ SEM de verebilecek. Buna bağlı olarak “TMS-TFRS-1-2-3-4-5-6”,"BOBI FRS-1-2-3", "Uluslararası Denetim Standartlan-l-2-3-4-5", "Hile Denetimi", "Muhasebe ve Denetim Etiği", "Finans" ve "Kurumsal Yönetim" programları üniversitemizin alanında uzman akademisyenlerince verilecek.

Bağımsız denetçiler için sürekli eğitimin amacı: etik kurallara uygun ve yüksek kalitede bağımsız denetim hizmeti sunulabilmesini sağlayacak mesleki bilgi ve becerilerin, ihtiyaç duyulan seviyede tutulması ve geliştirilmesidir.

Onaylanan Sürekli Eğitim Programlarını Görmek İçin Tıklayınız

Yayın Tarihi: 17.06.2019