“Aşk Yeniden Yazılıyor” Şiir Dinletisi Beğeni Topladı

Üniversitemiz Milli Kültür Topluluğunca “Aşk Yeniden Yazılıyor” isimli bir şiir dinletisi düzenlendi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Şair Kasım Alper Özdemir öğrencilerle buluştu.

“Aşk Yeniden Yazılıyor” isimli şiirini seslendirerek söyleşisine başlayan Özdemir, şiir ve şiirin özellikleri hakkında bilgi verdi. "Bizim tarihimiz ve geçmişimizde nice güzel şiirler, şairler vardır.” diyen Özdemir, kendisinin şiir sevdasının Mevlana’nın Mesnevisi ile oluştuğunu söyledi.

“Etme” ve “Aşkın Tarifi” gibi eserleri seslendiren Özdemir, "Bizler hayatımızda çoğu defa incitiyor veya inciniyoruz gerçek şu ki dünyanın 1 saniyesine bile hükmedemiyoruz. Şair Yunus Emre'nin “Sevelim sevilelim” sözünü kendimize aşılarsak her şey çok daha güzel olur." dedi.

Dinletinin ve söyleşinin ardından Özdemir, kitaplarını imzaladı.

Yayın Tarihi: 7.11.2018