Şeflere Hizmet İçi Eğitim Seminerleri

Süleyman Demirel Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Eğitim ve Şube Müdürlüğünce Üniversitemizin çeşitli birimlerinde şef kadrosunda görev yapan personele yönelik “Hizmet İçi Eğitim” seminerleri düzenlendi.

Dış İlişkiler Koordinatörlüğünde 3 gün devam edecek seminerlerde, ilk gün Üniversitemiz Genel Sekreteri Dr. Öğr. Üyesi Vahdettin Aydın şeflerle bir araya geldi. Aydın, “Temel Mevzuat Yorum ve Uygulama” konusunda bilgiler verdi.

Seminerlerin devamında İİBF öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Osman Kürşat Acar “Takım Çalışması, Görev Verme Sanatı ve Delegasyonu” ile “Toplantı ve Zaman Yönetimi”, Dr. Öğr. Üyesi Halil İbrahim Özmen “Kriz, stres ve Öfke Yönetimi” ile “Etkili İletişim ve Beden Dili”, Dr. Öğr. Üyesi Pınar Göktaş “İş Ahlakı”, ISUBÜ Uzaktan Eğitim MYO'dan Dr. Arzu Özkanan da “Protokol ve Görgü Kuralları” konularında bilgiler verecek.

Yayın Tarihi: 5.11.2018