6. Örgütsel Davranış Kongresi Sona Erdi

Üniversitemiz ev sahipliğinde gerçekleştirilen “6. Örgütsel Davranış Kongresi” sona erdi. Yürütme Kurulu Başkanlığını Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı'nın yaptığı kongrede, 200 bilim insanı 98 bildiri sundu. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde gerçekleştirilen kongrede, atölye çalışmalarının yanında “Örgütsel Davranış Alanında Yeni Tartışmalar”, “Liderliğe Bakış Açıları”, “Stres”, “Pozitif Psikoloji”, “Örgütsel Bağlılık”, “Lider-Üye Etkileşimi”, “Örgütsel/Yönetsel Destek”, “Örgütsel Politika”, “İnsan Kaynakları Yönetimi”, İş Yeri Tutum ve Davranışları” gibi önemli konular alanında uzman bilim insanlarınca ele alındı.

Kongre Yürütme Kurulu Başkanı Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı kapanış oturumunda yaptığı konuşmada, 77 üniversiteden bilim insanlarının yer aldığı kongreyi başarıyla tamamlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek katılımcılara teşekkür etti.

Kongre Danışma Kurulu Üyesi  Prof. Dr. İnci Erdem Artan ise başarı ile tamamladıkları kongrede emeği geçenlere teşekkür ederek 7. Örgütsel Davranış Kongresinin Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirileceğinin haberini verdi.

Kongre, gala yemeği ve Isparta’nın tarihi ve kültürel değerlerini yansıtan gezi programı ile sona erdi.

Yayın Tarihi: 5.11.2018