“Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi Tanıtım Semineri”

Süleyman Demirel Üniversitesi Yenilikçi Teknolojiler Uygulama ve Araştırma Merkezi (YETEM) tarafından “Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi Tanıtım Semineri” düzenlendi.

YETEM Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak katılan Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi (MŞMM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Besim Baranoğlu, Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi hakkında bilgi verdi. YETEM ve Atılım Üniversitesi Metal Şekillendirme Mükemmeliyet Merkezi arasında gerçekleştirilebilecek iş birliği olanaklarının da ele alındığı etkinlikte, üniversitemiz ve YETEM’deki öğretim elamanlarının Atılım Üniversitesinde bulunan analiz ve simülasyon programlarından internet üzerinden ücretsiz olarak faydalanması konusunda mutabakata varıldı.

Bununla birlikte, Atılım Üniversitesi sarf malzemelerini tedarik etmek şartıyla Üniversitemiz lisansüstü öğrencilerine gerekli eğitimler verilerek MŞMM’deki makine ve cihazları kullanmaları hususunda da görüş birliği oluşturuldu.

Yayın Tarihi: 11.6.2018