Isparta MYO'da Usta-Çırak Buluşması

Isparta Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı ile Pazarlama Programı işbirliğiyle yürütülen “Usta-Çırak Buluşmaları”nın bu yıl beşincisi gerçekleştirildi. Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Coca Cola’nın Sürdürülebilirlik ve Kurumsal Sosyal Sorumluluk Müdürü Tülin Kara Özger  ile MND Gıda’nın Türkiye Satış Müdürü Burhan Vona, öğrencilere “pazarlama” ve “halkla ilişkiler” meslekleriyle ilgili deneyimlerini anlattı.

Tülin Kara Özger, kendisinin de proje yürütücülerinden biri olduğu “Kız kardeşim” adıyla lanse elden sosyal sorumluluk projesini ve bu tür projelerin kurumların itibarına katkısını değerlendirdi. “Pazarlama” ve “satış” sektöründe çalışmanın gerektirdiği bilgi ve becerilerden bahseden Burhan Vona ise başarılı olmanın formülünü “Çalışmak, çok çalışmak ve daha çok çalışmak” şeklinde özetleyebileceğini söyledi.

Etkinliğin sonunda, usta sıfatıyla davet edilen konuşmacıların hediyeleri gelecekte onlar gibi birer usta olacak olan Halkla İlişkiler ve Pazarlama Programı öğrencileri tarafından verildi.

Yayın Tarihi: 23.5.2018