SDÜ Hastanesi Ortopedi Anabilim Dalından Artroskopik Yöntem İle Başarılı Ameliyat

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Uygulama Hastanesi bu kez Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalında artroskopik yöntemle gerçekleştirdiği ameliyat ile 42 yaşındaki hastayı sağılığına kavuşturdu.

Öncesinde omuzu dört defa çıkan Ayhan Güngör (42) isimli hastanın ameliyatı kapalı yöntemle (artroskopik yöntemle) başarıyla gerçekleştirildi. SDÜ Hastanesi Başhekim Yardımcısı ve Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Tolga Atay, “Ülkemizde sayılı merkezlerde gerçekleşen “Artroskopik yöntem” ile yani kapalı ameliyatla omuz çıkığı sebebiyle kliniğimize başvuran 42 yaşındaki Ayhan Güngör isimli hastamızın, ameliyatını başarıyla gerçekleştirdik. Bu sayede öncesinde 4 ila 5 gün hastanede yatması gereken hastamızı ameliyattan bir gün sonra taburcu ettik. Ortopedi alanında son gelişmeleri yakından takip edip, gerçekleştirebilen ve Isparta'da birçok ilklere imza atan kliniğimiz, kendini yenilemeye ve geliştirmeye devam etmektedir ve edecektir.” dedi.

Ayhan Güngör ise ameliyatın kapalı yapılmasının kendisine büyük kolaylık sağladığını ifade ederek, “Rahatsızlığım ile ilgili daha önceleri çok problem yaşadım. Omuzumdaki şiddetli ağrılar sonrasında Prof. Dr. Tolga Atay’a ulaştık. Operasyon sonrası uzun zamandır çektiğim acılar artık son buldu. Prof. Dr. Tolga Atay’a ve SDÜ Hastanesine çok teşekkür ediyorum” diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Yayın Tarihi: 22.5.2018
Yayınlayan: SDÜ Basın