Dağ Bisikleti Takımımız Türkiye Şampiyonu Oldu

Süleyman Demirel Üniversitesi Dağ Bisikleti Takımı, 7- 8 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilen “Koç Spor Fest Dağ Bisikleti Türkiye Şampiyonası”na katıldı.

Adana Çukurova Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada, “Erkekler” kategorisinde ilk 3 sporcu, “Kadınlar” kategorisinde ise 1. ve 3. olarak yarışı domine eden dağ bisiklet takımımız, kürsüyü SDÜ olarak kapladı. Bu şampiyonlukla beraber Süleyman Demirel Üniversitesi Dağ Bisikleti Takımı, son 4 yılın Türkiye Şampiyonu oldu.SDÜ Dağ Bisiklet Takımı, Prof. Dr. Fatih Kılınç, Öğretim Görevlileri Ömer Cumhur Poyraz ve Fatih Koçak önderliğinde hazırlandığı turnuvada Türkiye şampiyonu olmanın gururunu yaşadı. Takımın elde ettiği önemli başarıdan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fatih Kılınç,2010 yılından kurulan takımın çalışarak her geçen yıl başarılarını arttırdığını söyledi.

Erkekler Ferdi Sıralaması

1. Emre Yavuz – Süleyman Demirel Üniversitesi