YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Üniversitemizi Ziyaret Etti

YÖK Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, bu sabah itibariyle Isparta’ya gelerek Süleyman Demirel Üniversitesinde çeşitli temaslarda bulundu. Prof. Dr. Ömer Açıkgöz, sabah gerçekleştirilen mezuniyet törenine katılarak mezun olacak yaklaşık 15 bin Süleyman Demirel Üniversitesi öğrencisine hitap etti.

Açıkgöz, öğleden sonra Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde Üniversitemiz dekanları, yüksekokul müdürleri, senatörler, Kalite Komisyonu Üyeleri ve bunların alt komisyonları olan İzleme ve Yönlendirme Komisyonu Üyeleri, Araştırma Görevlileri Konseyi, Genel Sekreter ve daire başkanları ile bir araya gelerek  “Yükseköğretim Sistemimizde Yapısal Gelişmeler ve Uygulanan Projeler” konulu sunumunu yaptı. Açıkgöz, yükseköğretimin dünyadaki örnekleriyle karşılaştırmalı analizler yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın konuyla ilgili çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Sunumun ardından katılımcıların sorularını yanıtlayan Açıkgöz, katılımcılarla görüş alışverişinde bulundu.

Yayın Tarihi: 11.5.2018
Yayınlayan: SDÜ Basın