SDÜ Uluslararası Tokyo Üniversitesinde Tanıtıldı

Uluslararası Tokyo Üniversitesi, bölümler arası işbirliği fırsatlarını değerlendirmek üzere Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zihni Tunca'ya davette bulundu. Uluslararası Tokyo Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hiroshi Takahashi, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hisako Komuro, Mütevelli Heyeti Başkanı Isshin Yamada, Üniversite Genel Sekreteri Tetsuro Furuta, Dış İlişkiler Genel Müdürü Hideki Sihibata, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Akitoshi Miyashita ve İşletme Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yoshitaka Okada ve Prof. Dr. Mustafa Zihni Tunca'nın katılımı ile gerçekleşen toplantıda, taraflar üniversitelerin tanıtımını gerçekleştirdi; karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Toplantının oldukça verimli geçtiğini belirten Prof. Dr. Tunca, bölümler arası öğrenci dönüşüm programlarının uygulanabilmesi hususunda gerekli altyapının oluşturulmasına yönelik dış ilişkiler ofisleri tarafından görüşmelerin sürdürülmesi hususunda fikir birliği oluştuğunu ifade etti.

Yayın Tarihi: 16.4.2018