Rektörümüzden 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı

İnsanoğlu zenginleşmek uğruna sağlığını kaybedip; sonra da kazandığı parayla sağlığını geri kazanmak için çabalarken bulur kendini. Aslında tarih boyunca süregelen tek gerçek şudur: “Sağlıktan büyük zenginlik yoktur.”

İşte bu zenginliği bizlere kazandırmak adına hizmet veren, işi sağlıklı bir toplum yaratmak olan, her türlü sağlık hizmetini olabildiğince kısa zamanda kalabalık kitlelere ulaştırabilmek için gece gündüz özveri ile çalışan ilkeli tüm hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın “14 Mart Tıp Bayramı"nı en samimi duygularımla kutluyorum.

Bununla birlikte, SDÜ Tıp Fakültemiz ve Araştırma Uygulama Hastanemiz bünyesinde hizmet veren hekimlerimize, sağlığın korunması ve geliştirilmesi adına yapacakları tüm çalışmalarından ve çabalarından dolayı teşekkür ediyor, ilimiz sağlık camiasındaki tüm sağlık çalışanlarının da başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

Prof. Dr. İlker Hüseyin ÇARIKÇI

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü