Araştırma Görevlileri Konseyi Üniversitemiz Yönetimi ile Buluştu

Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma Görevlileri Konseyi, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu ile bir araya geldi.

Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen görüşmede, Konsey Başkanı Ziraat Fakültesi Araştırma Görevlisi Önder Uysal, 661 araştırma görevlisini temsil ettiklerini dile getirerek 2018- 2019 yılı planları hakkında bilgi verdi. Sorun değil çözüm odaklı bir konsey olduklarını vurgulayan Uysal, konseyin bu yönde etkin olarak faaliyetler yürüteceğini söyledi.

Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı da üyelerle bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirerek konseyin önemli sorumluluklar üstlendiğini; yönetim olarak da kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 6.2.2018