SDÜKKAN Tasarımlarını Buldu

Yaratıcı fikirlerin ürüne dönüştürüldüğü yer SDÜKKAN’ın “Tasarım Yarışması”nda sona gelindi. SDÜ, aile bağlarını ve aidiyet duygularını güçlendirmek amacıyla başlattığı ürün tasarımlarına bu yıl öğrencileri de dahil etti. Bu kapsamda SDÜKKAN’da satışa sunulan kırtasiye, hediyelik eşya, tekstil, çanta gibi ürünlerde kullanılacak tasarımlar için ödüllü bir yarışma hazırladı.

52 öğrencinin 90’ı aşkın çalışma ile katıldığı yarışma sonunda bir Seçici Kurul oluşturuldu. Değerlendirilmeler sonucunda da SDÜ'nün kurumsal değerlerine uygun görülen Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü öğrencisi Emrecan Akyolcu’nun tasarımı birinci, Isparta MYO Grafik Tasarım Programı öğrencisi Mustafa Özkan’ın tasarımı ikinci, Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi Esra Oturak’ın tasarımı ise üçüncü oldu ve çalışmalar SDÜ’nün marka yüzü olmaya hak kazandı. Fikirleri beğenilen İİBF Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencisi Dursun Ali Arslan, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Gizem Ezgi Erten ile GSF Grafik Tasarım Bölümü öğrencisi Cengizhan Kulaç’ın eserleri de Mansiyon Ödülü aldı.

Yeniliğe açık “ilham veren” fikirleri her zaman destekleyen SDÜ ailesi olarak dereceye giren öğrencileri tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yayın Tarihi: 28.12.2017