“Söylenmemiş Sözler” Akustik Müzik Dinletisi Beğeni Topladı

Süleyman Demirel Üniversitesi Müzik Topluluğunca düzenlenen “Söylenmemiş Sözler” isimli akustik müzik dinletisi, Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını yapan Müzik Topluluğu Başkanı Sercan Çubuk, “Biz bu topluluğa çok iyi bir müzik bilgisi ile gelmedik ve baktığımız zaman okuduğumuz bölümler müzik üzerine değil, farklı bölümlerden arkadaşlarımız var. Eğer sizde gönülden müzik yapmak istiyorsanız sizi de topluluğumuza bekliyoruz.” dedi.

Akustik dinletide tek başına sahne alan Volkan Yıldız, 2011 tarihinden günümüze kadar yazdığı söylenmemiş sözlerini seslendirdi. Kurumuş yapraklarla dekore edilerek sonbahar havası verilen sahneye “Renksiz” isimli şarkısı ile çıkan Yıldız,12 şarkının yanında 4 tane de cover seslendirdi.

Yayın Tarihi: 13.12.2017