Sosyal Medya Fenomenleri Öğrencilerle Buluştu

Süleyman Demirel Üniversitesi İletişim Kulübü tarafından “Sinerji Zirvesi” isimli bir söyleşi düzenlendi.Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Türkiye’nin Vine ile tanıdığı Youtube’da yaptığı şakalar ve çektiği videolarla ilgi çeken ve çok sayıda takipçisi bulunan Halil Söyletmez, eğlenceli videoları ile büyük beğeni toplayan Sosyal Medya Fenomeni Veysel Zaloğlu ile “İşler Güçler” dizisinde yıldızı parlayan ve canlandırdığı karakterle kendini sevdiren Ahmet Dursun, öğrencilerle buluştu.

Öğrencilerin dikkat ve büyük beğeniyle dinledikleri konuklar, sosyal medya maceralarının nasıl başladığını anlattı. Keyifli sohbetlere dahil olan öğrenciler de medya dünyasına ilişkin merak ettikleri soruları yöneltti.

Yayın Tarihi: 12.12.2017