EBYS ve KEP Uygulamalarına Yönelik Hizmetiçi Eğitim Verildi

Süleyman Demirel Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı tarafından Elektronik Belge Yönetim Sistemi(EBYS) ile Kayıtlı Elektronik Posta(KEP) uygulamalarına yönelik bir hizmetiçi eğitim programı düzenlendi. Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte, Genel Sekreterliğimiz koordinasyonunda Bilgi İşlem Dire Başkanlığınca geliştirilen yazılımlar hakkında bilgiler verildi.

Eğitimde Genel Evrak Birimi Şube Müdürü İsmail Akkaya, kurumumuzda yazışmaların oluşturma, havale, paraf ve imzalama gibi tüm süreçlerinin bilgisayar ortamında yapılmasına olanak sağlayan web tabanlı bir bilgisayar yazılımı olan EBYS ile elektronik posta yoluyla gönderim işlemini ifade eden KEP’in uygulanışını gösterdi.

Yayın Tarihi: 11.12.2017