“24 Kasım Öğretmenler Günü” Etkinliğinde Emeği Geçenlere Teşekkür

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin yarınını emanet ettiğimiz çocuklarımızı yetiştiren ve bu yolda özveri ile çalışan fedakar öğretmenler için düzenlenen “24 Kasım Öğretmenler Günü” etkinliğinde görev alan öğrencilere teşekkür belgesi verdi.

Makamında geleceğin öğretmenleri ile bir araya gelen Eğitim Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Nihat Ayyıldız, fakültenin ülkemizdeki örnek fakültelerden biri olması adına çalışmalar yürüttüklerini belirterek her zaman yılmadan, yorulmadan çalışan, öğrencilerini kendi çocukları bilen öğretmenlerin önemine değindi.

Stratejik Düşünce Topluluğu ile Tiyatro Topluluğunun da katkılarıyla gerçekleştirilen kutlama programı kapsamında yapılmış olan bu etkinliğin öğretmen adaylarına mesleğin değerini bir kez daha hatırlattığını, fakültedeki dayanışmayı artırdığını sözlerine ekledi.

Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Nazlı Baykal ile Yrd. Doç. Dr. Kağan Büyükkarcı da Eğitim Fakültesinin bu tür etkinliklerde yine aktif rol alacağını belirtti.

Yayın Tarihi: 7.12.2017