Mimarlık Bölümünün “Çakış(tır)ma-Buluş(tur)ma-Ayrış(tır)ma” İsimli Çalışmaları Sergilendi

Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü, Mimarlar Odası Antalya Şubesi tarafından bu yıl 4.’sü düzenlenen IABA Uluslararası Antalya Mimarlık Bienali “Öğrenci Workshopları” etkinliğine katıldı.

Teması “süreklilik” olarak belirlenen bienalde; Üniversitemiz Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Ş. Gülin Beyhan ile Yrd. Doç. Dr. H. Gökçen Özkaya, Arş. Gör. Duygu Köse ve Arş. Gör. Ali Berkay Avcı’nın yürütücülüğünde hazırlanan “Çakış(tır)ma-Buluş(tur)ma-Ayrış(tır)ma” başlıklı çalışma, Mimarlık Bölümü öğrencilerinden oluşan 20 kişilik bir grup ile gerçekleştirildi.

5- 6 Ekim 2017 tarihinde üretilen workshop ürünleri, Akdeniz Üniversitesinde sergileniyor.

Yayın Tarihi: 13.10.2017