Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencilerinin Turnuva Başarıları

Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, “Güreş” ve “Bisiklet” alanında yapılan turnuvalarda önemli başarılara imza attı.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından 700 sporcunun katılımıyla gerçekleşen “13. Kemer Altın Nar Yağlı Pehlivan Güreşleri”ne katılan öğrencimiz, şampiyonluk getirdi. Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Alişan Yavuz eşliğinde turnuvaya hazırlanan öğrencimiz Serhat Gökmen, baş boyun kategorisinde birinci olarak "Başpehlivan" altın kemerinin sahibi oldu.

Kapadokya Bisiklet Festivaline katılan öğrencilerimizden Yunus Emre Yılmaz da Erkekler Eliminatör(elemeli sprint) yarışında birinci olurken Veysel Gülmez ikinci, Oğuzhan Tiryaki dördüncü, Zeki Kaygısız beşinci sıraya yerleşti. Öğrencilerimizden Yasemin Can, Olimpik Dağ Bisikleti müsabakası genç kadınlar kategorisinde birinci, Kadınlar Eliminatör yarışında ikinci oldu.

Yayın Tarihi: 29.9.2017