“Engelli Dostu Üniversite SDÜ”ye Teşekkür Plaketi

Engellilerin toplumsal konumunu güçlendirmek ve iş hayatında aktif olarak yer almalarına katkı sağlamak amacıyla engelli istihdamına önem veren Üniversitemize teşekkür belgesi verildi.

İŞKUR İl Müdürlüğünce yapılan değerlendirmeler çerçevesinde Isparta’da engelli çalıştırma yükümlülüğünü tam olarak yerine getiren SDÜ Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığına belge verildi.

Üniversitemizi ziyaret eden İŞKUR İl Müdür Vekili Gürsel Öksüz, “Hassasiyetlerinden ötürü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı nezdinde Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı’ya teşekkür ediyor, iki kurum arasındaki iş birliğinin Isparta iş hayatına çok olumlu katkılar sunacağına yürekten inanıyoruz.” dedi.

Daire Başkan Vekili Erhan Kubilay ise geçtiğimiz günlerde yapılan ADIM Üniversiteleri toplantısında 13 Üniversite arasında en çok istihdamın Isparta’da olduğunun teyit edildiğini söyledi. Engellileri toplumun bir parçası olarak görüp onların toplum içerisinde diğer insanlar gibi yaşamalarına olanak sağlayacak gerekli düzenlemeleri yapan “Engelli Dostu Üniversite SDÜ”de hazırlanan “SDÜ Engelli Erişim Projesi” ile merkez yerleşke ve ilçe yerleşkelerindeki tüm binaların engelli erişiminde uluslararası standartları yakalayacağını söyledi.

Yayın Tarihi: 17.5.2017
Yayınlayan: SDÜ Basın