Bisiklet Takımımız Türkiye Şampiyonu Oldu

Süleyman Demirel Üniversitesi Bisiklet Takımı, 11- 12 Mayıs 2017 tarihleri arasında Koç Spor Fest kapsamında yapılan “Türkiye Üniversiteler Arası Dağ Bisikleti Şampiyonası”nda üç kez üst üste hem erkekler hem kadınlarda açık ara fark ile Türkiye Şampiyonu oldu.Spor Bilimleri Fakültesi Uzmanlık(Bisiklet) dersi sorumlusu Öğretim Görevlisi Ömer Cumhur Boyraz antrenörlüğünde hazırlanan milli bisikletçilerimiz, bireysel erkeklerde kürsünün 3 basamağını kapatırken, bireysel kadınlarda kürsünün 1, 3, 4 ve 5 inci basamağında yer aldı.

Spor Bilimleri Fakültesinde 5 yılı aşkın süredir yürütülen bilimsel çalışmaların ve öğrenci seçimlerinin başarıyı getirdiğini belirten Boyraz, takım hedefinin gelecek yıl yapılacak olan “Üniversiteler Arası Dünya Şampiyonası” ve “2020 Tokyo Olimpiyatları”na sporcu göndermek olduğunu dile getirdi.

Bireysel Erkekler:

1)      Emre YAVUZ