SDÜ Öğrencileri Türkiye Bisiklet Şampiyonası'nda

Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, 3-5 Şubat 2017 tarihleri arasında Alanya’da düzenlenen “Türkiye Şampiyonası I. Etap Puanlı Yol Yarışları”na katıldı.

Yarışmaya Üniversitemiz Bisiklet Eğitmeni Ömer Cumhur Boyraz antrenörlüğünde hazırlanan öğrenciler, Üniversitemizi başarıyla temsil etti.Üç gün süren müsabakaların 124 km’ lik yol yarışının Elit Erkekler Kategorisinde Yunus Emre Yılmaz, üçüncü; Oğuzhan Tiryaki de 63 km’lik yarışta ve 40 km’lik kriterium yarışlarının Elit Erkekler Kategorisinde dördüncü oldu.

60 km’lik Elit Bayanlar Yol Yarışında sprint finishine kalan İrem Ceren Akan ikincilik, Yasemin Can 60 km’lik  Genç Bayanlar Yol Yarışında üçüncülük, Ayşe Çakır ise 26 km’lik Elit Bayanlar Kriterium Yarışında dördüncülük elde etti.  Emre Yavuz da İstanbul’ da düzenlenen Kaçkar Bisiklet Dağ Bisikleti Kış Antrenman Yarışlarından birincilikle döndü.

Yayın Tarihi: 7.2.2017
Yayınlayan: SDÜ Basın