“Biyolojik Çeşitlilik Ölçüm Süreçleri- Envanter, Veri Transfer ve Hesaplama Teknikleri” Projesi Tamamlandı

Süleyman Demirel Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kürşad Özkan tarafından TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Projesi kapsamında hazırlanan 2229 kodlu “Biyolojik Çeşitlilik Ölçüm Süreçleri- Envanter, Veri Transfer ve Hesaplama Teknikleri” isimli bilimsel etkinlik projesi tamamlandı.

Antalya’da gerçekleştirilen projede, Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Kürşad Özkan ile eğitmenler Prof. Dr. İbrahim Özdemir, Prof. Dr. Ahmet Aksoy, Doç. Dr. Serkan Gülsoy, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mert, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Güvenç Negiz, Yrd. Doç. Dr. Özdemir Şentürk, Öğr. Gör. Dr. Halil Süel, Dr. Nihal Özel; çeşitli üniversitelerin anabilim dallarında öğrenim gören lisansüstü öğrencilerine, biyolojik çeşitlilik bileşenlerinin ölçümünün ve hesaplamalarının yapılışı ve yöntemleri hakkında bilgiler verdi.

Yayın Tarihi: 30.1.2017
Yayınlayan: SDÜ Basın