SDÜ Öğrencilerinin Spor Başarısı

Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri, GHSİM ve belediyelerce Rize ve Malatya’da düzenlenen “Özel Dağ Bisikleti Yarışları”na katıldı.

Rize ve Malatya’da gerçekleşen yarışmada, Üniversitemizi başarıyla temsil eden öğrencilerin almış oldukları dereceler şöyle:

Rize’de 40 km’lik tırmanış parkurunda düzenlenen Ardeşen- Çamlıhemşin (Ayder) Yol Yarışında;

-          Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi İsak Ünal, elit erkeklerde birinci,

-          Spor Bilimleri Fakültesi 1. Sınıf öğrencisi Oğuzhan Tiryaki, genç erkeklerde birinci oldu.

Malatya Yeşilyurt’ ta düzenlenen 1. Yeşilyurt Belediyesi Dağ Bisikleti Yarışında ise;

-          Spor Bilimleri Fakültesi 1. Sınıf öğrencisi Emre Yavuz, Elit erkeklerde ikinci,

-          Spor Bilimleri Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi İsmail Mutlu Demir, dördüncü,

-          Spor Bilimleri Fakültesi 1. Sınıf öğrencisi İzzet Şahin İçen, genç erkeklerde birinci oldu.

Yayın Tarihi: 1.11.2016
Yayınlayan: SDÜ Basın