Birinci Yılda "İlham Veren Üniversite" Kitabı Yayımlandı

Kuruluşundan itibaren çok hızlı bir büyüme ve gelişme eğilimiyle gerek nitelik gerekse nicelik olarak Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden birisi haline gelen Üniversitemiz, 80 bini aşkın öğrencisi, 19 fakültesi, 4 yüksekokulu, 21 meslek yüksekokulu, 6 enstitüsü, 1 Devlet Konservatuvarı ve çok sayıda araştırma merkeziyle sadece ulusal değil, uluslararası anlamda da ağırlığını hissettirmektedir.

“İlham Veren Üniversite” sloganıyla yola çıkan Süleyman Demirel Üniversitesi, her yıl düzenlediği binlerce sosyal, kültürel, siyasal etkinliklerle ünlü konukları ağırlayarak öğrencilerine kaliteli eğitimin yanı sıra kariyer planlamalarında yardımcı olacak olanaklar sunuyor.

Bu bağlamda Mayıs 2015 ve Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılan çalışmalar bir almanak (Takvime göre düzenlenmiş, özel bir alan veya alanlarda bilgiler içeren yıllık.) içerisinde toplandı.

Kurumsal İletişim Merkezince hazırlanan 200 sayfalık “Birinci Yılda İlham Veren Üniversite” isimli kitap, “Öğrenci Odaklılık”, “Akademik Gelişmeler”, “Uluslararasılaşma”, “İdari Yapılanma”, “Fiziksel Gelişmeler”, “Kültürel Hayat”, “Kente Dair”, “Spor”, “Sağlık” bölümlerinden oluşuyor.

Kitabı incelemek için tıklayınız

Yayın Tarihi: 31.10.2016