Tasarım İle Fark Yaratma Söyleşisi Sona Erdi

Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım Bölümü, öğrencilerle sektör temsilcilerini bir araya getiren Tasarım Buluşmaları kapsamında “Tasarım ile Fark Yaratma” konulu bir söyleşi düzenledi.

Hafız İbrahim Demiralay Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Grafik Tasarım Bölümü Öğretim Görevlisi Hakan Mahmut Neğiş, alanında uzman sektör temsilcilerinin bilgi paylaşımında bulunduğu etkinliklerin öğrenciler açısından son derece önemli olduğunu vurguladı.

Açılış konuşmasının ardından Üniversitemizin Grafik Tasarım Bölümünden 2000 yılında mezun olan, B12 Kreatif Branding Tasarım Ofisi Kurucusu ve Kreatif Direktörü Bürkan Çiftçigüzeli, öğrencilerle keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.  Tasarımın insanları sadece güzele ulaştıran değil aynı zamanda toplumları değiştirebilme gücüne sahip,  hiç bitmeyen bir süreç olduğunu söyleyen Çiftçigüzeli,  “İyi bir tasarımcı olabilmek için “iyi bir öğrenci”, “iyi bir gözlemci”, iyi bir dinleyici” olmamız gerekir.” dedi.

Konuşmasının devamında sektördeki deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Bürkan Çiftçigüzeli, “Başarılı olabilmek için her zaman kendinizi geliştirmeye, çalışmaya devam edin. Öğrencilik hayatınızda kendinizi bilgiyle donatın. Ne kadar donanım sahibi olursanız, meslek hayatınıza adım attığınızda o kadar önde olursunuz. Hayatınızda hiçbir zaman vazgeçmeden, karalılıkla azimle ilerleyin” diye konuştu.

Yayın Tarihi: 10.5.2016
Okunma Sayısı: 1904