Süleyman Demirel Üniversitesi

Aşçılık Programı Öğrencilerinden Büyük Başarı

Süleyman Demirel Üniversitesi Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, “1.Şanlıurfa Ulusal Aşçılar ve Pastacılar Şampiyonası ”na katıldı.

Çok sayıda üniversitenin farklı yemek örnekleriyle katıldığı yarışmada öğrenciler, “Kırmızı Et”, “Balık” ve “ Tatlı” tabaklarıyla üç farklı kategoride yarıştı.

Şampiyonada, Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencileri, Mehmet Anıl Küçükyaman 1 Altın, Ersin Şen 1 Bronz ve Cavit Burak Atay 2 Merit ödülü kazandı.

Yayın Tarihi: 4.4.2016
Okunma Sayısı: 1387
Yayınlayan: SDÜ Basın
Yukarı çık