SDÜ Maden Mühendisliği Bölümü Tarafından “Kaya Delme Teknolojileri” Adlı Etkinlik Düzenlendi

Süleyman Demirel Üniversitesi Maden Mühendisliği Bölümü tarafından, Atlas Copco işbirliği ile Mühendislik Fakültesi E8 Konferans Salonu’nda “Kaya Delme Teknolojiler” adlı bir etkinlik düzenlendi.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Madem Mühendisliği Bölümü Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Nazmi Şengün, kaya delme teknolojilerinin anlatılacağı böyle bir etkinliği düzenlemekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bütün katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra RDT Bölüm Müdür Bahardır Ergener, sunumunda “Kaya Delici Sarf Malzemelerinin Seçimi ve Teknolojideki Gelişmeler” ve “Yer altı-Yer üstü Delici, Yükleyici Makinelerin Seçimi ve Son Gelişmeler” konularında dinleyicileri bilgilendirdi.

RDT-SED Satış Mühendisi Kaan Şimşek ise konuşmasında “Karotlu Sondaj Makineleri ve Ekipmanlarının Seçimi” konusunda bilgiler verdi.

Soru-cevap bölümünün ardından etkinliğe son verildi.

Yayın Tarihi: 29.4.2015
Yayınlayan: SDÜ Basın