Yönetim Kurulu Kararları Top. No:720

Toplantı Tarihi: 19/06/2018

Toplantı No     : 720

1- Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Spor Hekimliği Anabilim Dalında profesör olarak görev yapmakta iken; 10/03/2011 tarihinde emekli olarak Üniversitemizden ayrılan ve 2547 sayılı Kanunun 60/a maddesi gereğince tekrar göreve dönme talebinde bulunan Prof. Dr. Metin Lütfi BAYDAR'ın atamasının yapılabilmesi için, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Bölümü Anatomi Anabilim Dalında boş bulunan 1 adet 1'inci derece profesör kadrosunun aynı birimin Cerrahi Tıp Bilimleri Bölümü Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalına aktarılmasına ve 78 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 5 inci maddesi uyarınca kullanma izni alınmak üzere Yükseköğretim Kurulu Başkanlığına arzına oy birliği ile karar verildi.

Yayın Tarihi: 19.6.2018