Sözleşmeli Personel Alım İlanı

İlan Edilen Gazete         : Sabah Gazetesi

İlan Tarihi                      : 07/05/2018                             Son Müracaat Tarihi      : 21/05/2018

Müracaat Yeri               : Süleyman Demirel Üniversitesi, Üniversite Hastanesi Başmüdürlüğü Doğu Yerleşkesi Çünür/ISPARTA

Üniversitemiz, Hastanesi Başmüdürlüğünde istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4 üncü maddesinin (B) fıkrasına göre 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına ekli 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar”da yer alan ek 2 nci maddesinin (b) fıkrasına göre 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.

"Hiç bir şekilde yazılı veya sözlü sınav veya mülakat yapılmayacaktır. Atamalar, şartları uyanlardan KPSS puan sıralamasına göre sırasıyla yapılacaktır.

İlan detaylarına ulaşmak için tıklayınız

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız

Yayın Tarihi: 7.5.2018