Sağlıkta İletişim Engellerini Aşıyoruz

Engelli bireyler mümkün olan en iyi sağlık seviyesine sahip olabilmek için kaliteli sağlık hizmetleri, tedaviler ve sağlık teknolojilerinden, toplumun diğer bireyleri ile eşit bir şekilde faydalanma hakkına sahiptir. Engellilere karşı gerekli tedavi ve rehabilitasyon hizmetlerinin sunulmasında, bireylerin engellilikle ilgili farkındalığının artırılmasında ve engellilerin kendi haklarının bilincine varmasında, sağlık sektöründen eğitim sektörüne kadar pek çok sektörün işbirliği içinde olması çok önemlidir.

Bu bilinçle Üniversitemiz Sağlıklı Yaşam Topluluğu tarafından düzenlenen “Sağlıkta İletişim Engellerini Aşıyoruz” konferansı, 16 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00’te SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Yayın Tarihi: 2.5.2018