Ar-Ge Proje Pazarı Başvuruları İçin Son Günler! "Hazır Mısın?"

Süleyman Demirel Üniversitesi Ön Kuluçka Merkezinin hizmetlerinden yararlanmak, teknoloji tabanlı iş fikirlerini katma değer ve nitelikli istihdam yaratma potansiyeli yüksek teşebbüslere dönüştürmeyi hedefleyen girişimci adaylarının belirlenmesi için iki ayrı kategoride (Prototip ve iş fikri alanlarında) düzenlenen ve 5’er bin Türk Lirası para ödüllü yarışma, 14 Mayıs 2018 tarihinde başlıyor. Yarışma için başvurular, 10 Mayıs Perşembe günü sona eriyor.

Ar-Ge potansiyeline sahip akademisyenler, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile mezunlarımızın sanayiye uygulanabilir projelerini hayata geçirebilmek amacıyla Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek etkinlikle ilgili ayrıntılı bilgi için tıklayınız

Yayın Tarihi: 26.4.2018