Konferans: “Nakitsiz Türkiye, Mobil Ödemeler ve Dijital Cüzdan”

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Bankacılık ve Finans Bölümü tarafından “Nakitsiz Türkiye, Mobil Ödemeler ve Dijital Cüzdan” isimli bir konferans düzenleniyor. 20 Mart Salı günü saat 15.00’te İİBF A Salonu’nda gerçekleştirilecek konferansı, BKM Express CEO'su Dr. Soner Canko verecek.

1990 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun olan Soner Canko, aynı üniversitenin İktisat Fakültesinde yükseklisans ve doktora dereceleri aldı. İş yaşamına Dışbank Bilgi Teknolojileri Bölümünde başlayan Canko, sırasıyla Procter & Gamble, Citibank, Alternatifbank, Bank Kapital ve Hewlett-Packard'da yönetici olarak çeşitli görevler üstlendi. 2003-2007 yılları arasında, Bileşim A.Ş.'de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu üyeliğine ek olarak Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Yönetim Kurulu Üyeliği ve Başkanlığı yapan Canko, 2007-2009 yılları arasında First Data Türkiye'de Kurucu Genel Müdür olarak görev yaptı. Ziraat Bankasında Genel Müdür Yardımcısı olarak görev alan Canko, şimdilerde BKM Express Ceo’su olarak iş hayatina devam ediyor.

Yayın Tarihi: 14.3.2018