Türkiye, EURO 2024 Adaylık Logosunu ve Sloganını Arıyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası adaylık çalışmaları kapsamında Türkiye Futbol Federasyonu, üniversite öğrencileri ve akademisyenlerin katılım sağlayabileceği bir "EURO 2024 Adaylık Logo ve Slogan Yarışması" düzenliyor. Farklı toplumların ortak özelliğine odaklanarak insanları futbol etrafında birleştiren “Avrupa Futbol Şampiyonası”nın 2024 adaylık sürecinde, futbola yaygınlık kazandırmak, ülke genelinde katılımı artırmak, yaratıcı fikirli insanları cesaretlendirip desteklemek amacıyla düzenlenen yarışma için son başvuru tarihi 25 Aralık 2017.

* “Herkes için futbol” misyonu doğrultusunda hazırlanan yarışmaya gönderilecek slogan ve logoların bir hikayesi olmalıdır; futbolun insanlığa yaydığı neşe ve ortak kimlik oluşturma ruhu bağlamında Türkiye’nin ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun kurumsal yapısına katkıda bulunmalıdır. Sloganın Türkçe ve İngilizce olarak hazırlanması, her iki dilde de aynı anlama gelerek hissiyatı yansıtması gerekmekte, konuya bağlılığı önem arz etmektedir.

1.’nin 25 bin, 2.’nin 10 bin, 3.’nün 5 bin TL ile ödüllendirileceği yarışmaya ilişkin detaylı bilgiye ulaşmak için tıklayınız

Yayın Tarihi: 7.12.2017