SDÜ Ailesinin Yeni Öğrencileri, Üniversitesini Tanıyor

Süleyman Demirel Üniversitesi ailesinin yeni öğrencilerine yönelik “Keşif SDÜ” adı altında bir oryantasyon gezi programı düzenleniyor.

Üniversitemize bu yıl yerleşen öğrencilerin yerleşke içerisinde daha rahat hareket edebilmelerine fayda sağlayacak programda, öğrencilere Kapalı Spor Salonundan Yüzme Havuzuna, Kütüphaneden Yemekhaneye, Kültür Merkezinden Spor Tesislerine kadar eğitim hayatları boyunca kullanacakları alanlar yakından tanıtılacak.

Programa katılacak öğrenciler, 18- 22 Eylül 2017 tarihleri arasında Doğu ve Batı yerleşkelerinde kurulan stantlarda toplanacak ve görevlendirilen personel eşliğinde belirtilen saatlerde birimleri ziyaret ederek bilgi alacak.

*Ayrıca Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları bünyesinde de kendi öğrencilerine yönelik oryantasyon programları düzenlenecek.

Oryantasyon programına ulaşmak için tıklayınız

Yayın Tarihi: 13.9.2017
Yayınlayan: SDÜ Basın