YÖK 100/2000 Doktora Burs Programı Başvuru Koşulları ve Kontenjanları Açıklandı

Nitelikli bilgi üretmek amacı doğrultusunda doktoralı insan kaynağına olan ihtiyacı karşılamak üzere devlet üniversitelerindeki doktora programlarında öğrenim gören öğrencileri desteklemek için Yükseköğretim Kurulunca başlatılan "100/2000 YÖK Doktora Bursları Projesi" nin başvuru koşulları ve kontenjan bilgileri açıklandı.

Ülkemizin ihtiyaçları ve gelişim alanları dikkate alınarak ilk kez hazırlanan proje ile 100 tematik alanda 2000 doktora öğrencisine “YÖK Doktora Bursu” verilecek. Bu kapsamda Üniversitemizin yetkin olduğu 10 tematik alanda da programlar açıldı. Üniversitemiz bünyesindeki enstitüler proje kapsamındaki programları, kontenjan bilgileri ve başvuru koşullarını açıkladı.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü YÖK 100/2000 Doktora Burs Programı başvuru koşulları ve kontenjan bilgileri içinklayınız

Fen Bilimleri Enstitüsü YÖK 100/2000 Doktora Burs Programı başvuru koşulları ve kontenjan bilgileri için tıklayınız

Sosyal Bilimler Enstitüsü YÖK 100/2000 Doktora Burs Programı başvuru koşulları ve kontenjan bilgileri için tıklayınız

Yayın Tarihi: 15.8.2017